Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Ο Jamie Oliver μπορεί πλέον να μαγειρεύει καθοδόν με το ειδικής παραγγελίας Land Rover Discovery του (+video)



   Το πάθος του Jamie Oliver για την μαγειρική είναι σχεδόν παγκοσμίως γνωστό, φαίνεται όμως ότι ο γνωστός βρετανός σεφ θέλει να δημιουργεί ακόμα και όταν οδηγεί ή όταν πάει ταξίδια με το αυτοκίνητό του. Για το λόγο αυτό, ζήτησε από το τμήμα Special Vehicle Operations της Land Rover να του κατασκευάσουν ένα Discovery που να παρέχει όλες τις δυνατότητες μίας σύγχρονης κουζίνας. Και φυσικά οι μηχανικοί του συγκεκριμένου τμήματος της Land Rover, το οποίο ειδικεύεται στην υλοποίηση διαφόρων ιδιαίτερων απαιτήσεων πελατών πάνω σε μοντέλα της εταιρείας, κατάφεραν να τροποποιήσουν κατάλληλα ένα Discovery, ώστε να μπορεί ένας σεφ του επιπέδου του Jamie Oliver να μαγειρέψει gourmet γεύματα κυριολεκτικά παντού.
   Ο Jamie Oliver θα μπορεί πλέον να φτιάξει καθοδόν ένα σνακ, αν δεν έχει προλάβει φεύγοντας από το σπίτι του, αφού μεταξύ της κεντρικής κονσόλας και του μπροστινού υποβραχιόνιου, έχει εγκατασταθεί μία φρυγανιέρα για ψωμί του τοστ, στους τροχούς μπορεί να παρασκευαστεί φρέσκο βούτυρο με την προσθήκη ειδικής συσκευής σε αυτούς, ενώ ειδική θήκη στην κεντρική κονσόλα φιλοξενεί πάντα την αγαπημένη μαρμελάδα.  Επίσης, στο χώρο του κινητήρα υπάρχει ένας φούρνος που μπορεί να σιγοψήσει το φαγητό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ στο σημείο που υπάρχει το σήμα της Land Rover στη μάσκα, μπορεί να προσαρτηθεί σούβλα, με δυνατότητα ηλεκτρικής κίνησης. Στην ίδια υποδοχή μπορεί να προσαρτηθεί και ειδική συσκευή που κόβει κιμά. Από το πίσω μέρος του ειδικού αυτού Discovery αναπτύσσεται ένα τραπέζι εργασίας για μάγειρες, με νιπτήρα και εστίες. Και, επειδή ένας μάγειρας είναι τίποτα χωρίς τα μυρωδικά του, στα πίσω παράθυρα υπάρχει ένας μικρός κήπος με φρέσκα μυρωδικά φυτά.

   Το μόνο σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο Discovery συνδυάζει το τερπνόν (το μαγείρεμα) μετά του ωφελίμου (του ταξιδιού).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου