Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Αγανακτισμένος πελάτης της BMW βάζει φωτιά στην 7-Series του μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (+video)



   Ένας Ιταλός επιχειρηματίας έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό του, μία BMW μοντέλο 7 Series, στις 12 Σεπτεμβρίου 2017, ακριβώς έξω από τα κεντρικά γραφεία της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στο Μόναχο. Με τον τρόπο αυτό ο κ. Pourmohseni Hadi θέλησε να εκφράσει την δυσαρέσκειά του απέναντι στην BMW, ενώ την ώρα που καιγόταν η Series 7, ο ίδιος κράταγε ένα πλακάτ στο οποίο αναφερόταν ότι οι πελάτες της BMW πέφτουν θύματα απάτης από την ίδια.
   Φαίνεται ότι η δυσαρέσκια του κ. Pourmohseni προς την BMW κρατάει από παλιά, αφού η “άτυχη” Series 7 δεν είναι το πρώτο μοντέλο της BMW που πέφτει στα χέρια του Ιταλού επιχειρηματία και έχει άδοξο τέλος. Το 2008, ο ίδιος απευθύνθηκε στην γερμανική εταιρεία προκειμένου να καταγγείλει ότι αντιπρόσωποί της δεν συμμεριζόντουσαν τα παράπονά του για προβλήματα στη λειτουργία του κιβωτίου και ενοχλητικούς θορύβους που εμφάνιζε μία Μ6 που είχε αγοράσει τότε. Ο κ. Pourmohseni φαίνεται ότι δεν έλαβε τις απαντήσεις που πιθανόν να επιθυμούσε, και έκτοτε έχει “ορκιστεί” να καταστρέφει δημοσίως όποιο αυτοκίνητο της βαυαρικής εταιρείας πέφτει στην κατοχή του.
   Έτσι, η συγκεκριμένη Μ6 υπέστη σοβαρές ζημιές από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της, όταν ο κ. Pourmohseni την έσπασε με σφυριά και τσεκούρια σε δημόσια θέα στην Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης το 2013. Ο Ιταλός επιχειρηματίας επισκεύασε την Μ6 προκειμένου να την ξανακαταστρέψει κατά τη διάρκεια της Διεθνής Έκθεσης της Γενεύης το 2014. Το 2015 έβαλε φωτιά σε μία Ζ3, ενώ η τελευταία προσπάθειά του να τραβήξει την προσοχή της BMW ήταν με το πρόσφατο κάψιμο της Series 7.


Πηγή: Carscoops


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου