Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Κάτι φαίνεται να μην πάει καλά στην Tesla...

    Μπορεί η Tesla να βρίσκεται τον τελευταίο καιρό “εν μέσω παραγωγικής κόλασης”, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο ιδιοκτήτης της Elon Musk, όμως τα στοιχεία δείχνουν το ακριβώς αντίθετο. Ο κ. Musk είχε προβλέψει ότι τον Αύγουστο που μας πέρασε η εταιρεία θα είχε καταφέρει να κατασκευάσει 100 αυτοκίνητα από το νέο της μοντέλο Model 3, ενώ αντίστοιχα
ο στόχος που είχε θέσει ο ίδιος για τον περασμένο Σεπτέμβριο ήθελε την παραγωγή του Model 3 να ξεπερνά τα 1.500 αυτοκίνητα. Στην πραγματικότητα, η Tesla κατάφερε μέχρι σήμερα να κατασκευάσει μόλις 260 Model 3.
   Και σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The San Jose Mercury News, κάποιοι πρώην και νυν εργαζόμενοι στην αμερικανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών ηλεκτρικών αυτοκινήτων υπολογίζουν ότι περίπου 400 έως 700 υπάλληλοι της Tesla έχασαν πρόσφατα τη δουλειά τους. Πρόκειται για υπαλλήλους με θέσεις, τόσο στην διοίκηση της εταιρείας, όσο και στις πωλήσεις αλλά και στην παραγωγή. Τη συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια η Tesla το περασμένο σαββατοκύριακο, χωρίς να προχωρήσει σε λεπτομέρειες σχετικά με τον λόγο που την ώθησε να απολύσει τόσους υπαλλήλους, αλλά ούτε και για τον ακριβή αριθμό αυτών.
   Να θυμίσουμε ότι η Tesla είχε προγραμματίσει αρχικά για τις 28 Σεπτεμβρίου 2017 την παρουσίαση του νέου της ηλεκτρικού τράκτορα, την οποία αρχικά ανέβαλε για τις 28 Οκτωβρίου 2017, ενώ η τελευταία ενημέρωση από πλευράς της θέλει την συγκεκριμένη παρουσίαση να αναβάλλεται εκ νέου για τις 16 Νοεμβρίου 2017.


Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου