Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία παρουσιάζει το νέο Suzuki Jimny



   Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες παρουσίας της τελευταίας γενιάς του  Suzuki Jimny στην αγορά, η επόμενη γενιά του “αειθαλούς” αυτού μικρού εκτός δρόμου μοντέλου είναι σχεδόν έτοιμη. Μπορεί η επίσημη παρουσίαση του νέου Jimny να μην έχει γίνει ακόμα, όμως το Motor1 δημοσίευσε ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία υψηλής ευκρίνειας που παρουσιάζει την νέα γενιά του μοντέλου. Η δημιουργία αυτής βασίστηκε σε εικόνες που παρουσίαζαν το νέο Jimny, οι οποίες διέρρευσαν πριν λίγο καιρό στο διαδίκτυο, από μία παρουσίαση που είχε διοργανώσει η Suzuki αποκλειστικά για αντιπροσώπους της.
   Όπως διαπιστώνεται από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, ο τετράγωνος ρετρό σχεδιασμός του μοντέλου διατηρείται σχεδόν αναλλοίωτος, αφού τυγχάνει άλλωστε ευρείας αναγνώρισης από το καταναλωτικό κοινό, με τη σήμα κατατεθέν μάσκα να παραμένει σχεδόν ίδια. Όπως και οι προηγούμενες γενιές του Jimny, έτσι και η επερχόμενη θα διαθέτει “πραγματική” τετρακίνηση με δυνατότητα επιλογής “κοντής” μετάδοσης, ενώ θα εξοπλίζεται και με το σύστημα Allgrip Pro. Επίσης, αναμένεται να κατασκευάζεται πάνω σε πλαίσιο τύπου σκάλας, ενώ πιθανότατα θα κινείται από έναν νέας τεχνολογίας Boosterjet υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης.
   Οι χώροι στο εσωτερικό θα είναι πιο μεγάλοι, χάρη στην αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων του αμαξώματος. Επίσης, η καμπίνα θα μπορεί να εξοπλιστεί με τα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει η Suzuki για όλα τα σύγχρονα μοντέλα της.
   Το νέο Suzuki Jimny εκτιμάται ότι θα παρουσιαστεί επίσημα στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο.


Πηγή: Motor1.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου