Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Γάιδαρος δαγκώνει μία McLaren 650S Spider προκαλώντας της ζημιά 30.000 ευρώ (+video)


   Μία πορτοκαλί McLaren 650S Spider έπεσε θύμα των… ορέξεων ενός γαϊδουριού στη Γερμανία, το οποίο δάγκωσε διάφορα μέρη του αμαξώματος στο πίσω μέρος αυτής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης της πορτοκαλί McLaren, κ. Markus Zahn, στάθμευσε το supercar του μπροστά από ένα φράκτη, όπου μέσα ήταν ο Vitus, το “ζημιάρικο” γαϊδούρι του συγκεκριμένου συμβάντος. Όταν ο κ. Zahn επέστρεψε στο αυτοκίνητό του, είδε τον Vitus να δαγκώνει το πίσω μέρος της McLaren του, έχοντας προκαλέσει φθορές στο χρώμα, αλλά και στα μέρη από ανθρακονήματα του αμαξώματος.
   Το συνολικό κόστος των ζημιών ανήλθε στα 30.000 ευρώ, σύμφωνα με την αντιπροσωπία της McLaren που ανέλαβε να επισκευάσει την πορτοκαλί McLaren. Όταν ο κ. Zahn ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του συμπαθέστατου τετράποδου να τον αποζημιώσει για τις φθορές που προκάλεσε ο γάιδαρός του στο αυτοκίνητό του, ο ιδιοκτήτης του Vitus αρνήθηκε να προβεί σε κάτι τέτοιο, ισχυριζόμενος ότι ο κ. Zahn δεν έπρεπε να σταθμεύσει το ακριβό αυτοκίνητό του κοντά στον φράκτη που περιόριζε τον γάιδαρο.
   Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο κ. Zahn να μηνύσει τον ιδιοκτήτη του εν λόγω γαϊδάρου και το δικαστήριο τελικά να υποχρεώσει τον τελευταίο να αποζημιώσει τον πρώτο με το ποσό των 5.800 ευρώ. Τελικά, η αντιπροσωπία της McLaren που επισκεύασε την πορτοκαλί 650S Spider, αρκέστηκε στην αποζημίωση που εκδικάστηκε, ενώ δεν ζήτησε από τον κ. Zahn να πληρωθεί για το υπόλοιπο ποσό του κόστους επισκευής.


Πηγή: Motor1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου