Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

To Subaru Viviz Performance Concept θα μπορούσε να είναι το νέο WRX STI


   To νέο πρωτότυπο μοντέλο της Subaru, το Viviz Performance Concept, αποτελεί ένα τετραθέσιο μοντέλο υψηλών επιδόσεων, πάνω στο οποίο θα μπορούσε να βασιστεί το νέο WRX STI μοντέλο της εταιρείας. Πρωτοπαρουσιαζόμενο στην Διεθνή Έκθεση του Τόκιο, το Viviz Performance Concept χαρακτηρίζεται από μεγάλη χρήση ανθρακονημάτων σε διάφορα μέρη του αμαξώματος, όπως
στους προφυλακτήρες, στα φτερά, στην οροφή, καθώς και στην πίσω αεροτομή.
   Στο μπροστινό τμήμα κυριαρχούν οι μεγάλες εισαγωγές αέρα που αναλαμβάνουν να διοχετεύσουν τις απαιτούμενες ποσότητες αέρα για την κατάλληλη ψύξη του boxer κινητήρα, περαιτέρω στοιχεία για τον οποίο δεν έχει αποκαλύψει η Subaru. Το σίγουρο είναι ότι η αποδιδόμενη ισχύς του θα διοχετεύεται στο γνωστό σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All-Whell Drive. Επίσης, πέραν της μεγάλης φωτιζόμενης μάσκας, εντύπωση προκαλούν τα φωτιστικά σώματα, τα LED στοιχεία των οποίων φαίνεται να αποτελούν τμήμα του αμαξώματος. Στα πλαϊνά, οι μεγάλοι θόλοι φιλοξενούν τις ζάντες των 20 ιντσών, ενώ οι αεραγωγοί που υπάρχουν σε αυτούς φροντίζουν για την ψύξη των δισκόφρενων. Από το πίσω μέρος δεν θα μπορούσε να λείπει ένας αεροδιαχύτης, αρκετά μεγάλος σε μέγεθος, στο μέσο του οποίου υπάρχει το φως ομίχλης. Επίσης, εντυπωσιακές είναι και οι τέσσερις διαφορετικές απολήξεις των εξατμίσεων που ενισχύουν τον δυναμισμό του μοντέλου.
   Όσον αφορά το εσωτερικό του Viviz Performance Concept, η Subaru δεν έχει δημοσιεύσει σχετικό φωτογραφικό υλικό, αλλά από κάποιες φωτογραφίες του αμαξώματος διαφαίνεται μία αρκετά μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα. Η καμπίνα του νέου αυτού πρωτότυπου της Subaru μπορεί να φιλοξενήσει με αρκετή άνεση έως και πέντε επιβάτες, χάρη στο ιδιαίτερα μακρύ μεταξόνιο των 2.730 χιλ.

Πηγή: Motor1






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου