Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

To νέο ηλεκτρικό ταξί του Λονδίνου θα εμφανιστεί στο φετινό Goodwood Festival of Speed



   Το νέο ταξί του Λονδίνου, το οποίο αναμένεται να αντικαταστήσει τον υπάρχοντα πετρελαιοκίνητο στόλο, αφού ολοκλήρωσε μία σειρά δοκιμών κατά τις οποίες διένυσε 1,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην φετινή εκδήλωση 2017 Goodwood Festival of Speed. To νέο αυτό δημιούργημα της εταιρείας London Taxi Company (LTC) θα διανύσει την διάσημη διαδρομή ανάβασης που στήνεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της συγκεκριμένης εκδήλωσης μπροστά στα μάτια 200.000 περίπου θεατών. Από τη συγκεκριμένη διαδρομή θα περάσουν επίσης μερικά από τα τελευταία πρωτότυπα μοντέλα αυτοκινητοβιομηχανιών από όλο τον κόσμο.
   Το νέο ηλεκτρικό ταξί του Λονδίνου θα οδηγήσει η 17χρονη Katie Milner, η οποία φημίζεται ως η πιο γρήγορη γυναίκα οδηγός στο πρωτάθλημα Ginetta. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός οχήματος και οδηγού, σηματοδοτεί την πρώτη συμμετοχή ταξί στην ανάβαση του Goodwood, ενώ στη θέση του οδηγού του θα κάθεται η πιο μικρή σε ηλικία γυναίκα οδηγός που έχει ποτέ συμμετάσχει στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
   Πέραν της συμμετοχής του στην ανάβαση, το νέο ηλεκτρικό ταξί του Λονδίνου θα εκτίθεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στο περίπτερο FoS Michelin Supercar Paddock, ανάμεσα σε διάφορα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα αυτοκίνητα παγκοσμίως.
   Το συγκεκριμένο ηλεκτρικό ταξί χρησιμοποιεί για την κίνησή του έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος υποστηρίζεται από μία γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για να πληρή τις προϋποθέσεις και απαιτήσεις οδηγών και κλιματικών συνθηκών διαφόρων πόλεων ανά την υφήλιο.


Πηγή: carscoops.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου