Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ένα πισωκίνητο 500ράκι με 350 ίππους από την Giannini (+video)





   Αν είστε λάτρης του θρυλικού Fiat 500, σας… περισσεύουν 150.000 ευρώ, αλλά η έκδοση Abarth σας φαίνεται “λίγη σε γκάζι”, τότε ο ιταλικός βελτιωτικός οίκος Gannini δίνει τη λύση στο πρόβλημά σας! Όπως δημοσίευσε το ιταλικό OmniAuto στην έκθεση αυτοκινήτου του Τορίνο, παρουσιάστηκε το Fiat 500 Giannini. Αυτό διαθέτει τον turbobenzina κινητήρα των 1,75 λίτρων της Alfa Romeo 4C, o οποίος εδώ αποδίδει 350 ίππους και είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος του αμαξώματος. Φυσικά, η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, καθιστώντας το Fiat 500 Giannini το μοναδικό πισωκίνητο 500αράκι.
   Εξωτερικά, τα υπερμεγέθη φρύδια και προφυλακτήρες δεσπόζουν στο αμάξωμα, ενώ από το καπό του κινητήρα φαίνονται τα αμορτισέρ της Öhlins που είναι τοποθετημένα οριζόντια. Από τον μπροστινό προφυλακτήρα βγαίνουν δύο μεγάλα στρογγυλά φώτα, ενώ μέσα από τις ζάντες εμφανίζονται οι τρυπητές δισκόπλακες με τις εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo μέσα στα κόκκινα καλύμματά τους.
   Σύμφωνα με τον βελτιωτικό οίκο που είναι υπεύθυνος για την συγκεκριμένη δημιουργία, ο αριθμός των Fiat 500 Giannini δεν θα υπερβεί τα 100 αυτοκίνητα.

Πηγή: motor1.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου