Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Ο Chuck Norris επιλέχθηκε ως πρεσβευτής της Fiat Professional





   Η Fiat Professional, θυγατρική της Fiat με αποκλειστικά επαγγελματικά μοντέλα, ανακοίνωσε ότι ο γνωστός 77-χρονος ηθοποιός του Hollywood, Chuck Norris, επιλέχθηκε ως ο πρεσβευτής της εταιρείας, ο οποίος και θα αποτελέσει το βασικό πρόσωπο σε μία νέα διαφημιστική πλατφόρμα που θα βγει στον αέρα μέσα στον Ιούνιο. Υπεύθυνοι της Fiat Professional ανακοίνωσαν ότι η καριέρα του συγκεκριμένου ηθοποιού με τους “θρυλικούς και ειρωνικά σουρεαλιστικούς ρόλους” τους οποίους υποδύθηκε, κατάφερε να δώσει στην προσωπική σελίδα του Chuck Norris στο Facebook περίπου 6,5 εκατ. “Likes” από ανθρώπους από 45 χώρες παγκοσμίως. Το γεγονός αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή του ηθοποιού αυτού ως πρεσβευτή της εταιρείας.
   Όπως αναφέρεται και στην σχετική Ανακοίνωση Τύπου, “Τα χαρακτηριστικά αυτά απεικονίζονται με τέτοια έμφαση που καθιστούν τον Chuck Norris μία αυθεντική ενσάρκωση των αξιών της Fiat Professional: αποφασιστικότητα, αξιοπιστία, δυναμισμός, ικανότητα και εγγύτητα με τον πελάτη.”.
   Θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε πώς οι Ιταλοί θα δείξουν αυτή τη συσχέτιση, των οποίων ο στόχος είναι η αύξηση των πωλήσεων, και πώς θα χρησιμοποιήσουν τη φήμη του ηθοποιού στα διαφημιστικά σποτ που θα δημοσιευθούν τις επόμενες εβδομάδες.
   Γιατί… στο αυτοκίνητο του Chuck Norris όλες οι ταχύτητες είναι “νεκρές”, και… όταν το 1885 βγήκε το πρώτο αυτοκίνητο ο Chuck Norris πήγε για τη συντήρηση των 80.000 χλμ.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου