Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

H Honda ίσως παρουσιάσει ένα ισχυρότερο και πιθανότατα 4κίνητο Civic Type-R



   Αν και δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τη μέρα που το νέο Civic Type-R διατέθηκε στις αγορές, η Honda σκέφτεται ήδη να δημιουργήσει και άλλες εκδόσεις του καυτού της μικρομεσαίου μοντέλου. Ο αρχιμηχανικός της γκάμας εκδόσεων του Civic, κ. Hideki Matsumoto, ανέφερε στο Automotive News, ότι η Honda επιθυμεί να διατηρήσει μια “πιο σταθερή πορεία στον όγκο πωλήσεων”, κάτι που εξετάζει να πετύχει διαθέτοντας περισσότερα από ένα Civic Type-R.
   Σύμφωνα με τον κ. Matsumoto, προς το παρόν εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις νέων εκδόσεων. Μία πιο ισχυρή έκδοση του Civic Type-R των 306 ίππων είναι ανάμεσα στις επιλογές αυτές, η οποία πιθανότατα να διαθέτει και σύστημα τετρακίνησης. Μία άλλη περίπτωση είναι να παρουσιαστεί ένα   Type-R με περισσότερο Grand Touring χαρακτήρα και πιο μαλακή ανάρτηση προκειμένου να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις με άνεση.
   Πρόσφατα ο υπεύθυνος σχεδιασμού προϊόντος του Civic, κ. Rob Keough, είχε αποκαλύψει ότι η Honda σκέφτεται και την δημιουργία μιας νέας έκδοσης του μικρομεσαίου μοντέλου της η οποία θα τοποθετηθεί μεταξύ της Si και της Type-R έκδοσης. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η πιθανή νέα αυτή έκδοση, για το όνομα της οποίας δεν έγινε κάποια αναφορά, θα διαθέτει τον υπερτροφοδοτούμενο 1,5 λίτρων βενζινοκινητήρα για τον οποίο οι μηχανικοί της Honda “έχουν αρκετά πράγματα να κάνουν με αυτόν”.


Πηγή: motor1.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου