Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Εξετάζεται ο αποκλεισμός της Times Square από την κυκλοφορία για λόγους ασφάλειας





    Η πρόσφατη επίθεση του Richard Rojas με το αυτοκίνητό του στην πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης, που είχε ως αποτέλεσμα ένας 18χρονος πεζός να σκοτωθεί και 22 ακόμα να τραυματιστούν, έχει προβληματίσει τους κατοίκους και τις Αρχές της πόλης, και πολλοί αντιμετωπίζουν θετικά το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων γύρω από την διάσημη πλατεία.
   Σύμφωνα με δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Ydanis Rodriguez της Νέας Υόρκης στο Associated Press, η πρόσφατη επίθεση με αυτοκίνητο κατέδειξε το πόσο ευάλωτη είναι η περιοχή της Times Square. Σύμφωνα με την προσωπική του άποψη, θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο του αποκλεισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων γύρω από τη πλατεία, η οποία είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στον κόσμο με μεγάλο αριθμό επισκεπτών κάθε χρόνο, και για αυτό οι Αρχές της Νέας Υόρκης δεν θα πρέπει να επιτρέψουν αυτή να αποτελεί εύκολο στόχο τρομοκρατών.
   Σύμφωνα με ανακοινώσεις της Αστυνομίας, ο Richard Rojas οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, όταν κατεύθυνε το Honda Accord του στα πεζοδρόμια κοντά στη Time Square για απόσταση τριών οικοδομικών τετραγώνων.

Πηγή: carscoops.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου