Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Οι γυναίκες μπορούν πλέον να ταιριάξουν το χρώμα των νυχιών τους με το χρώμα του Renault Twingo τους (+video)




   Η Renault στα πλαίσια μιας νέας καμπάνιας της και προκειμένου να προσελκύσει περισσότερο το γυναικείο φύλο, δημοσίευσε ένα νέο διαφημιστικό σποτ για το supermini μοντέλο της το Twingo. Σε αυτό, μία κομψή κυρία φαίνεται να βάφει τα νύχια της στο ίδιο χρώμα με αυτό του Twingo της και στη συνέχεια με το ίδιο βερνίκι επιδιορθώνει μία γρατζουνιά στο αμάξωμα του αυτοκινήτου της. Με τον τρόπο αυτό η Renault θέλει να προωθήσει μια νέα της σειρά βερνικιών νυχιών τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξίσου και για την επιδιόρθωση γρατζουνιών στην εξωτερική επιφάνεια ενός Twingo. Τα συγκεκριμένα βερνίκια νυχιών προέρχονται από την startup εταιρεία Ink And Out, ιδιοκτήτρια της μάρκας De Blangy, τα οποία πωλούνται ήδη σε εμπορίες της Renault, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας προς 8,90 ευρώ.
   Η συγκεκριμένη διαφήμιση, όμως, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από πολλούς χρήστες διαδικτυακών κοινωνικών δικτύων και πολλές ακτιβίστριες των γυναικείων δικαιωμάτων στη Γαλλία, οι οποίες χαρακτήρισαν τη συγκεκριμένη καμπάνια της Renault ως “σεξιστική”. Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου γαλλίδων φεμινιστριών Chiennes de Garde κα. Marie-Noelle Bas, η συγκεκριμένη διαφήμιση “μειώνει τις γυναίκες εμφανίζοντας αυτές να ενδιαφέρονται μόνο για ομορφιά τους, ενώ τονίζει ότι είναι ανίκανες στην οδήγηση”.
   H Renault από πλευράς της αρνήθηκε τις συγκεκριμένες κριτικές, λέγοντας ότι το μοντέλο της Twingo στοχεύει τις αστικές γυναίκες που επιζητούν και απολαμβάνουν την “ιδιαιτεροποίηση” του αυτοκινήτου τους.
   
Πηγή: europe.autonews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου