Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Οι GTI εκδόσεις της VW θα περιοριστούν μόνο για τα Up!, Polo και Golf



   Η Volkswagen ανακοίνωσε επίσημα ότι η οικογένεια των GTΙ μοντέλων της θα περιοριστεί μόνο στα τρία μοντέλα της Up!, Polo και Golf. Έτσι δεν πρόκειται να δούμε, ούτε το Passat, αλλά και κανένα από τα SUV μοντέλα της εταιρείας να φέρουν το σήμα “GTI”, σύμφωνα και με δήλωση του στελέχους της εταιρείας κ. Herbert Diess στο Autocar.
   Το γεγονός ότι δεν θα βγει στην αγορά κάποιο Tiguan GTI ή κάποιο Touaeg GTI, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η VW δεν σχεδιάζει μία σπορ έκδοση επιδόσεων για τουλάχιστον ένα SUV της. Σύμφωνα με τον κ. Diess το επερχόμενο T-Roc θα διαθέτει και μία κορυφαίων επιδόσεων έκδοση R, κάτι που σημαίνει ότι το νέο crossover μοντέλο που βασίζεται στο Golf θα εξοπλίζεται και με σύστημα τετρακίνησης.
   Επίσης, κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχουν απαθανατίσει ένα Tiguan R-Line με χαμηλωμένο αμάξωμα και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, το οποίο πιθανότατα να αποτελεί αυτοκίνητο δοκιμών και εξέλιξης ενός μελλοντικού Tiguan R. Παράλληλα, η Seat προετοιμάζει το λανσάρισμα του τετρακίνητου Ateca Cupra.


Πηγή: motor1.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου