Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Οι πρώτες εικόνες του νέου μικρομεσαίου SUV Kia Stonic





   Αν και η επίσημη παρουσίασή του είναι προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Kia δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες σχετικά με το νέο της μικρομεσαίο SUV, το Stonic.
   Το εξωτερικό του χαρακτηρίζεται από τις επιλογές δημιουργίας μιας ιδιαίτερης για κάθε πελάτη εμφάνισης, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει δύο διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις, μία για το αμάξωμα και μία για την οροφή, τις μπροστινές κολώνες και τους εξωτερικούς καθρέπτες. Στο εσωτερικό τα βλέμματα μαγνητίζουν τα χρωματισμένα πλαίσια της κεντρικής κονσόλας, σε απόχρωση ίδια με αυτή της οροφής και των εξωτερικών καθρεπτών.
   Ως προς τους κινητήρες, η γκάμα αυτών θα περιλαμβάνει έναν τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,0 λίτρου τεχνολογίας T-GDI, έναν υπερτροφοδοτούμενο 1,6 λίτρων 175 ίππων, καθώς και έναν δίλιτρο βενζίνης 147 ίππων. Το νέο Kia Stonic θα μπορεί να εξοπλιστεί και με πετρελαιοκινητήρες 1,6 λίτρων, ενώ η εταιρεία έχει ανακοινώσει και μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση του νέου της μικρομεσαίου SUV.

Πηγή: carscoops.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου