Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Η Seat ζητά από τον κόσμο να βρει το όνομα του νέου της μεσαίου SUV




   Η Seat πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο της μεσαίο SUV μοντέλο, το οποίο και θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της εταιρείας. Αυτό θα μοιράζεται μηχανικά μέρη με το Skoda Kodiaq και θα είναι 7-θέσιο. Προκειμένου η Seat να… βαπτίσει το νέο της αυτό μοντέλο, απευθύνεται στο κοινό της, παροτρύνοντάς το μέσω ενός διαγωνισμού, να καταθέσει ο κάθε ενδιαφερόμενος το δικής του έμπνευσης όνομα. Οι προτεινόμενες ονομασίες θα πρέπει να κατατεθούν στο hashtag “#SEAT seekingName” μέχρι τις 22 Ιουνίου 2017. Κάποια από τα καλύτερα ονόματα που θα επιλεγούν από τους ειδικούς της εταιρείας θα ανακοινωθούν στη φετινή Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης στις 12 Σεπτεμβρίου. Εκεί η Seat θα διεξάγει από τις 12 έως τις15 Σεπτεμβρίου μία ψηφοφορία η οποία και θα καθορίσει το όνομα του νέου SUV της εταιρείας.
   Η ονομασίες που θα κατατεθούν θα πρέπει βέβαια να πληρούν και κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Θα πρέπει κατ’ αρχάς να παραπέμπουν σε γεωγραφικές ονομασίες της Ισπανίας, όπως για παράδειγμα το Ibiza και το Ateca οι ονομασίες των οποίων είναι δανεισμένες από ισπανικές πόλεις. Επίσης, θα πρέπει να συμβαδίζουν με τις αξίες της εταιρείας, καθώς και να προφέρονται εύκολα παγκοσμίως σε διάφορες γλώσσες.
   Ενώ τα δύο μικρότερα SUV της Seat, το Ateca και επερχόμενο Arona, είναι προγραμματισμένο να κατασκευάζονται στην Ισπανία, το νέο μεσαίο SUV της εταιρείας θα κατασκευάζεται στα κεντρικά της VW, στο Wolfsburg της Γερμανίας. Αν και ακόμα δεν έχουν δημοσιευτεί επίσημα τεχνικά στοιχεία και λαμβάνοντας υπόψιν τον εξοπλισμό του Kodiaq, το μεσαίο SUV της Seat πιθανότατα να εξοπλίζεται με παρόμοιο τετρακύλινδρο κινητήρα, επιλογές εμπρός κίνησης και τετρακίνησης, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμα μηχανικό κιβώτιο 6-σχέσεων και αυτόματο DSG.

Πηγή: motor1.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου