Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ένα supercar από την Alfa Romeο θα μπορούσε να μοιάζει κάπως έτσι...




   Τα τελευταία χρόνια η Alfa Romeo φαίνεται να έχει αναγεννηθεί, με αρκετή βοήθεια από τον όμιλο Fiat Chrysler Automobiles και χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία της Ferrari στην σχεδίαση και κατασκευή κινητήρων. Σήμερα, τα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας Stelvio και Giulia φέρουν το γνωστό Quadrifoglio Verde σήμα του τετράφυλλου τριφυλλιού, όμως αρκετοί alfisti, και όχι μόνο, ονειρεύονται ένα supercar από την αγαπημένη τους εταιρεία.
  Πρόσφατα στο CarDesign(http://www.cardesign.ru/portfolio/stud/16781/4378/41018/), ένας σχεδιαστής με το ψευδώνυμο Guitarist, παρουσίασε τη δική του εκδοχή ενός supercar της Alfa Romeo το οποίο δανείζεται την σχεδιαστική φιλοσοφία των 4C και 8C, αλλά και στοιχεία από μοντέλα της Koenigsegg. Στο φανταστικό αυτό supercar διακρίνεται η “αιωρούμενη” οροφή με τα δύο καμπυλωτά μέρη της, το μυώδες μπροστινό καπό, οι μεγάλες είσοδοι των μπροστινών και πλαϊνών αεραγωγών, καθώς και οι μεγάλες ζάντες με τον γνωστό σχεδιασμό των κορυφαίων σε επιδόσεις μοντέλων της Alfa Romeo.
   O V6 κινητήρας των 2,9 λίτρων που με τις κατάλληλες επεμβάσεις από τους σχεδιαστές και μηχανικούς της Ferrari αποδίδει 503 ίππους και 600 Nm ροπής στην Gulia Quadrifoglio Verde, θα μπορούσε να αποτελεί τον κινητήρα και του supercar με μία μικρή ίσως αναβάθμιση στην απόδοσή του.

Πηγή: carscoops.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου