Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

H Ferrari Enzo του Schumacher πωλείται ξανά


  Η παραγωγή της Ferrari Enzo περιορίστηκε σε μόλις 400 αυτοκίνητα, κάτι που σε συνδυασμό με την εργοστασιακή του τιμή κατέστησε το συγκεκριμένο μοντέλο συλλεκτικό με την αξία του να αυξάνει συνεχώς με το πέρασμα του χρόνου. Ένα, όμως, από αυτά διαθέτει ακόμη μεγαλύτερη
αξία, λόγω του ιδιοκτήτη του που μεταξύ άλλων είναι επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην Formula 1. Πρόκειται, φυσικά, για τον Michael Schumacher του οποίο η κατακόκκινη Enzo πωλείται για δεύτερη φορά, με την πρώτη να ήταν το 2013, όταν είχε διατεθεί για περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια.


   Η συγκεκριμένη Enzo έχει γράψει στο οδόμετρό της 8.363 χλμ. τα οποία έχουν διανυθεί με τον ίδιο τον Michael Schumacher πίσω από το τιμόνι της. Παρόλο που το μοντέλο ήταν αρκετά σπαρτιάτικο σε εργοαστασιακό εξοπλισμό, ο Schumacher το είχε παραγγείλει με διάφορα εξοπλιστικά στοιχεία, που δεν διαθέτει καμία άλλη Enzo. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσύστημα της Bose, βαμμένα καλύμματα στις δαγκάνες των δισκόφρενων σε κόκκινη απόχρωση Rosso Scuderia, ζάντες αλουμινίου με τελείωμα τιτανίου, ενώ στις πόρτες και στα καθίσματα υπάρχει η υπογραφή του ιδιοκτήτη της. Μάλιστα, κάτω από το μπροστινό καπό έχουν υπογράψει διάφοροι παράγοντες της Ferrari, αλλά και συναγωνιστές του γερμανού οδηγού στη Formula 1.




Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου