Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Μετά την Supra και το GT86, η Toyota επιθυμεί και ένα τρίτο σπορ μοντέλο στη γκάμα της


   Σε πρόσφατη συνέντευξή του κατά τη διάρκεια προωθητικής ενέργειας για την επερχόμενη νέα Supra, ο αρχιμηχανικός της Toyota κ. Tetsuya Tada ερωτήθηκε για το αν η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει έναν μεγαλύτερο μοντέλο από το GT86. Σύμφωνα με το Autoblog, ο κ.
Tada απάντησε ότι ο Πρόεδρος της Toyota κ. Akio Toyoda επιθυμεί η γκάμα μοντέλων της εταιρείας του να διαθέτει “Τρία Αδέλφια”, προφανώς αναφερόμενος σε τρία σπορ μοντέλα, από τα οποία το GT86 θα είναι το μεσαίο και η Supra το μεγαλύτερο. Επομένως, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί στο άμεσο μέλλον και ένα τρίτο σπορ μοντέλο, το οποίο, όμως, θα είναι πιο φθηνό και λιγότερο ισχυρό από το σημερινό GT86.

   Μια ιδέα για ένα τέτοιο μοντέλο μας έχει δώσει ήδη η Toyota, όταν το 2015 είχε παρουσιάσει στην Διεθνή Έκθεση του Τόκιο το πρωτότυπο S-FR Concept. Πρόκειται για ένα τετραθέσιο μοντέλο με ιδανική κατανομή βάρους και ανεξάρτητη ανάρτηση, το οποίο εξοπλίζεται μα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ειδικά σχεδιασμένο για την οδηγική ευχαρίστηση του οδηγού του.
  

Πηγή: Autoblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου