Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Στο φετινό Goodwood θα παραστεί και θα τρέξει ένα πρωτότυπο της νέας Toyota Supra


   Η Toyota τελικά επιβεβαίωσε πριν από λίγες ημέρες ότι στην φετινή εκδήλωση Goodwood Festival of Speed, που θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουλίου όπως κάθε χρόνο στο West Sussex της Μ. Βρετανίας, θα κάνει την εμφάνισή του ένα πρωτότυπο της επερχόμενης Supra, χωρίς πρόσθετα
μέρη καμουφλάζ, παρά μόνο με μία πολύχρωμη βαφή. Πρόκειται για ότι πιο κοντινό στην έκδοση παραγωγής του πολυαναμενόμενου σπορ μοντέλου της ιαπωνικής εταιρείας, αφού στο συγκεκριμένη πρωτότυπο μπορεί κανείς να διακρίνει τη το σχεδιασμό του μοντέλου που θα βγει στην αγορά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019. Μάλιστα, η Toyota επιβεβαίωσε ότι η νέα Supra θα είναι πισωκίνητη και θα διαθέτει έναν εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα τοποθετημένο στο μπροστινό τμήμα.


   Το πρωτότυπο που θα παρευρεθεί στο φετινό Goodwood Festival of Speed δεν θα αρκεστεί να… ποζάρει μόνο μπροστά στα βλέμματα των επισκεπτών, αλλά θα πάρει μέρος και στην ομώνυμη θρυλική ανάβαση που διοργανώνεται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Στο τιμόνι της πρωτότυπης Supra θα βρεθεί ο Herwig Daenens, ένας δανός επαγγελματίας οδηγός αγώνων με μεγάλη εμπλοκή στο ευρωπαϊκό αγωνιστικό πρόγραμμα της Toyota, ενώ στη θέση του συνοδηγού θα κάθεται ο υπεύθυνος αρχιμηχανικός του μοντέλου Testuya Tada.


Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου