Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

H Bugatti ετοιμάζει μια νέα ακόμη πιο ακριβή έκδοση της Chiron

2019 Bugatti Chiron Sport

   Μπορεί η Bugatti να έχει παραιτηθεί από την άτυπη κόντρα μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών για το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής, φαίνεται, όμως, ότι ετοιμάζει μία ακόμη πιο ακριβή έκδοση της Chiron, της οποίας η τιμή
αναμένεται να κυμανθεί στα 5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με το Carscoops, η νέα Chiron Divo, όπως έχει διαρρεύσει το όνομά της, έχει παρουσιαστεί ήδη ιδιωτικά σε υποψήφιους πελάτες της γαλλικής εταιρείας, με κάποιους από αυτούς να λένε ότι η εμφάνιση της είναι αρκετά διαφορετική από αυτήν της “απλής” Chiron. Η έκδοση Divo πιθανότατα να διαθέτει ένα εντελώς νέο κιβώτιο ταχυτήτων, βασισμένο σε αγωνιστικά κιβώτια, το οποίο θα βελτιώνει κατά πολύ την επιτάχυνση του μοντέλου, κάνοντάς το ταχύτερο και από την Chiron Sport. Ανεπιβεβαίωτες πηγές δηλώνουν ότι η Chiron Divo θα επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100 χ.α.ώ. σε λιγότερο από 2,5 δευτ. και στα  πρώτα 200 χ.α.ώ. σε λιγότερο από 6,5 δευτ.

   Η Bugatti φαίνεται ότι προτίθεται να κατασκευάσει λιγότερα από 100 αυτοκίνητα της έκδοσης Divo, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν αυτά θα προστεθούν στις 500 Chiron που θα κατασκευαστούν συνολικά ή αν θα αφορά μέρος των 500 Chiron που θα κατασκευαστούν.


Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου