Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Η Skoda ετοιμάζει ένα ηλεκτρικό RS μοντέλο της

Skoda Vision E Concept

   Στην οικογένεια των RS μοντέλων της Skoda, μετά το ήδη διαθέσιμο Octavia RS και το επερχόμενο επταθέσιο SUV Kodiaq RS, θα προστεθεί και ένα τρίτο μοντέλο, το οποίο, μάλιστα, θα είναι πλήρως ηλεκτρικό. Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε ο υπεύθυνος πωλήσεων
και marketing της τσέχικης εταιρείας κ. Alain Favey στο Autocar, το επόμενο RS μοντέλο της Skoda θα είναι μηδενικών εκπομπών και αυτό βρίσκεται ήδη στο στάδιο της εξέλιξης. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι το νέο αυτό RS μοντέλο δεν θα επικεντρώνεται στις επιδόσεις, αλλά πιο πολύ στο στυλ και στην γενικότερη εμπειρία που θα αποκομίζει ο οδηγός και οι επιβάτες του κατά την μετακίνησή τους με αυτό. Το τρίτο RS μοντέλο αναμένεται περί το 2022 και θα βασιστεί στο επερχόμενο ηλεκτρικό SUV που θα βγει στις αγορές το 2020, προάγγελο του οποίου αποτελεί το πρωτότυπο Vision E Concept.

   Στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο κ. Favey αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Fabia RS, την οποία χαρακτήρισε αρκετά πιθανή. Αν και η τελευταία γενιά του supermini μοντέλου της Skoda δεν απέκτησε, μέχρι στιγμής, έκδοση υψηλών επιδόσεων, λόγω κυρίως της πιθανής έλλειψης ενδιαφέροντος για ένα τέτοιο μοντέλο, ο υπεύθυνος πωλήσεων και marketing της τσέχικης εταιρείας πιστεύει ότι πλέον διαφαίνεται να υπάρχει αγοραστικό κοινό για ένα Fabia RS.


Πηγή: Autocar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου