Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Στα τέλη του έτους αναμένεται η παρουσίαση του Nissan Leaf E-Plus με 200 ίππους και 320+ χλμ. αυτονομία

2018 Nissan Leaf

   Το ισχυρότερο και με μεγαλύτερη μπαταρία Nissan Leaf θα αποτελέσει μοντέλο του 2019, κάτι που σημαίνει ότι η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται προς τα τέλη του τρέχοντος έτους, και θα ονομάζεται Leaf E-Plus. Αυτό αποκάλυψε ο διευθυντής του τμήματος marketing και
στρατηγικής πωλήσεων των ηλεκτρικών μοντέλων της Nissan κ. Brian Maragno, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο AutoGuide, αποκαλύπτοντας επίσης ότι το Leaf E-Plus θα αποδίδει 200 ίππους, έναντι της σημερινής έκδοσης του μοντέλου που αποδίδει 150 ίππους. Το γεγονός αυτό θα εξασφαλίζει στο ισχυρότερο Leaf μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση, ενώ ο δυνατότερος ηλεκτροκινητήρας του θα καλύπτει το μεγαλύτερο βάρος της μπαταρίας του. Η τελευταία θα διαθέτει αποθηκευτική δυνατότητα 60 kWh ρεύματος, έναντι της αντίστοιχης των 40 kWh με την οποία εξοπλίζεται η σημερινή απλή έκδοση.

   Αν και ο κ. Maragno δεν ανέφερε κάποια επίσημη τιμή σχετικά με την αυτονομία του Leaf E-Plus, αυτή υπολογίζεται να ξεπερνά τα 320 χλμ., αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι το σημερινό Leaf διαθέτει αυτονομία περί τα 240 χλμ. Με δεδομένο ότι η Nissan δεν θα πάρει μέρος στην φετινή διεθνή έκθεση του Παρισιού τον ερχόμενο Οκτώβριο, ίσως η ιαπωνική εταιρεία επιλέξει την διεθνή έκθεση του Los Angeles για την επίσημη παρουσίαση του ισχυρότερου Leaf.



Πηγή: AutoGuide

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου