Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Εταιρεία επενδύσεων προσφέρει μετοχές συλλεκτικών αυτοκινήτων από $38,30


   Μπορεί η απόκτηση ενός σπάνιου και συλλεκτικού μοντέλου να είναι ένα άπιαστο όνειρο για τους περισσότερους, πλέον όμως μπορεί κανείς να αγοράσει “μετοχές” από τέτοια αυτοκίνητα μέσω της Rally Rd που εδρεύει στο Manhattan. Η συγκεκριμένη εταιρεία επενδύσεων δημιούργησε πριν
έναν χρόνο μία εφαρμογή στην πλατφόρμα iOS, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να “επενδύσει” αγοράζοντας ποσοστά από συλλεκτικά μοντέλα αυτοκινήτων σε τιμές που ξεκινούν από τα 38,30 δολάρια. Η γκάμα μοντέλων στα οποία μπορούν να επενδύσουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής της Rally Rd ξεκινά από μία 1977 Lotus Esprit S1 αξίας 77.000 δολαρίων με το ακριβότερο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή να είναι μία 1993 Jaguar XJ220 αξίας 495.000 δολαρίων.

  Η σχετική εφαρμογή μέσω της οποίας μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν ποσοστό ενός εκ των διαθέσιμων συλλεκτικών μοντέλων της Rally Rd παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτά, όπως τα διανυθέντα χιλιόμετρα, την σπανιότητά τους, το εργοστάσιο παραγωγής τους, καθώς και τυχόν εργασίες αποκατάστασης που έχουν γίνει σε αυτά. Για κάθε διαθέσιμο προς επένδυση αυτοκίνητο δημιουργούνται 2.000 μετοχές, οι οποίες προσφέρονται στους υποψήφιους επενδυτές σε μία περίοδο διαπραγμάτευσης δύο φάσεων.


Πηγή: Bloomberg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου