Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

H Opel μας προϊδεάζει για το πώς θα μοιάζουν τα μοντέλα της στα μέσα της δεκαετίας του 2020 (+video)


   H Opel δημοσίευσε μία φωτογραφία ενός καινούργιου πρωτότυπου μοντέλου της, το οποίο φέρει την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα διαθέτουν τα μοντέλα της περί τα μέσα της δεκαετίας του 2020. Αν και στη σχετική φωτογραφία είναι καλυμμένο, στο νέο αυτό πρωτότυπο

διακρίνονται εντέχνως τα επιμηκυμένα κατά τον οριζόντιο άξονα LED φώτα ημέρας στα μπροστινά φωτιστικά σώματα και η τονισμένη μεσαία κατακόρυφη σχεδιαστική γραμμή κατά μήκος του καπό του κινητήρα. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά είναι και τα βασικά της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας που η Opel ονομάζει “Πυξίδα”, βασιζόμενη στους δύο βασικούς κάθετους άξονες που τέμνουν το έμβλημα της μάρκας, το οποίο γίνεται πλέον το σημείο αναφοράς της εταιρείας περισσότερο από ποτέ. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα αυτή σχεδιαστική φιλοσοφία της, η Opel μας παραπέμπει, προς το παρόν, στο παλαιότερο πρωτότυπό της 2016 GT Concept που είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά στην τότε Διεθνή Έκθεση της Γενεύης.


   Το νέο πρωτότυπο θα αποκαλυφθεί προς τα τέλη του 2018. Πιθανότατα το πρώτο μοντέλο της Opel που θα φέρει για πρώτη φορά τη νέα αυτή σχεδιαστική φιλοσοφία της “Πυξίδας” φαίνεται να είναι το Astra, του οποίου η σημερινή γενιά βρίσκεται ήδη στο τρίτο έτος του συνολικού κύκλου ζωής του των περίπου επτά ή οκτώ χρόνων, αφού η νέα γενιά του Corsa αναμένεται το 2019.


Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου