Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Μετά το “μπόμπο” η Honda αναβιώνει και το θρυλικό “παπί” της


   Νοσταλγία για τα παλιά της δίτροχα μοντέλα της φαίνεται να έχει πιάσει την Honda, αφού μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του λανσαρίσματος ενός νέου Z50 Monkey, γνωστού στη χώρα μας και ως “μπόμπου”, η ιαπωνική εταιρεία θα βγάλει και το νέο Super Cub C125, εμπνευσμένο από το
θρυλικό Cub “παπάκι” της. Αυτό θα διαθέτει έναν αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 125 κ.εκ., σε αντίθεση με το παλιό παπί που μπορούσε να εξοπλιστεί, είτε με έναν 50 κ.εκ., είτε με έναν 110 κ.εκ. κινητήρα, με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα ημι-αυτόματο κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων. Το τελευταίο θα διαθέτει αυτόματο φυγοκεντρικό συμπλέκτη.

   Εξωτερικά, το Super Cab C125 θα είναι βαμμένο στα χρώματα του κόκκινου, λευκού και navy μπλε, εφοδιασμένο με ζάντες 17 ιντσών. Αν και ο σχεδιασμός του θα θυμίζει scooter, λόγω του κενού μεταξύ της σέλας και του τιμονιού εξασφαλίζοντας ευκολότερη πρόσβαση για τον αναβάτη οδηγό, παρόλα αυτά τα πόδια θα ακουμπούν σε πατάκια που θα εξέχουν από το κύριο σώμα του δίκυκλου. Τέλος, το νέο παπί της Honda θα περιλαμβάνει στον στάνταρ εξοπλισμό του σύστημα ABS αντιμπλοκαρίσματος των τροχών.




Πηγή: RideApart

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου