Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

H Yamaha παρουσίασε τέσσερα νέα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων

Yamaha Cross Core
   Η Yamaha, η οποία θεωρείται από πολλούς ως η εταιρεία που εφεύρε το ηλεκτρικό ποδήλατο το 1993, παρουσίασε μία νέα σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων της αποτελούμενη από τέσσερα μοντέλα, κάθε ένα για διαφορετικό τρόπο χρήσης. Πρόκειται για το Cross Core, που αποτελεί ένα
fitness μοντέλο με τριγωνικό πλαίσιο και επίπεδο τιμόνι, το Cross Connect που ξεχωρίζει για τη σχάρα που διαθέτει στο πίσω μέρος του για την ευκολότερη μεταφορά αντικειμένων, το Urban Rush που διαθέτει λεπτά ελαστικά και είναι σχεδιασμένο για αστικές μετακινήσεις, ενώ το YDX Torc διαθέτει χοντρά ελαστικά και είναι σχεδιασμένο για χρήση εκτός δρόμου. Και τα τέσσερα αυτά μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων εξοπλίζονται με το ηλεκτρικό σύστημα PW που αποτελείται από μία μπαταρία ιόντων λιθίου 500 Wh και έναν ηλεκτροκινητήρα. Ο τελευταίος είναι ίδιος στα CrossCore, CrossConnect και UrbanRush, ενώ το εκτός δρόμου YDX Torc εξοπλίζεται με έναν ελαφρύτερο ηλεκτροκινητήρα που διαθέτει μία επιπλέον επιλογή υποβοήθησης σε σχέση με τα τρία πρώτα μοντέλα. Οι επιλογές αυτές καθορίζουν το ποσοστό της υποβοήθησης του ηλεκτροκινητήρα που επιθυμεί ο αναβάτης, κυμαινόμενες από ελαφρά υποβοήθηση έως και 100% εμπλοκή του ηλεκτροκινητήρα.

Yamaha Cross Connect

   Και τα τέσσερα αυτά νέα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων της Yamaha διαθέτουν μία LCD οθόνη ενδείξεων που πληροφορούν για την ταχύτητα, τα διανυθέντα χιλιόμετρα και την κατάσταση της φόρτισης της μπαταρίας. Η τελευταία μπορεί να αποσπαστεί από το ποδήλατο και να φορτιστεί, είτε με ταχυφορτιστή της Yamaha, είτε από το οικιακό δίκτυο. Με χρήση του τελευταίου, η πλήρης φόρτισή της απαιτεί περίπου τέσσερις ώρες.

Yamaha Urban Rush

Yamaha YDX Torc


Πηγή: RideApart

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου