Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

To νέο Subaru Impreza με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο και μεγαλύτερους χώρους



   Το νέο Subaru Impreza διαθέτει τη νέα παγκόσμια πλατφόρμα της εταιρείας, που πρωτοεμφανίστηκε νωρίτερα στο XV, κάτι που του χαρίζει αυξημένη ακαμψία στο σασί του, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του. Το μεγαλύτερο κατά 25 χιλ. μεταξόνιό του εγγυάται καλύτερη οδική συμπεριφορά και αυξημένους χώρους στο εσωτερικό. Η καμπίνα του νέου Impreza είναι φαρδύτερη και εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών, ενώ η 8 ιντσών οθόνη στην κεντρική κονσόλα αφορά το σύστημα ψυχαγωγίας, το οποίο διαθέτει δυνατότητα συνδεσιμότητας με τις πλατφόρμες Apple CarPlay και Android Auto.
   Το νέο Subaru Impreza θα διατεθεί με δύο boxer βενζινοκινητήρες, έναν χωρητικότητας 1,6 λίτρων και απόδοσης 115 ίππων και έναν 2,0 λίτρων απόδοσης 156 λίτρων. Και οι δύο αυτές εκδόσεις θα εξοπλίζονται στάνταρ με το γνωστό σύστημα τετρακίνησης της Subaru, το Symmetrical All-Wheel Drive, ενώ στάνταρ θα είναι σε αυτές και το αυτόματο κιβώτιο Lineartronic CVT.
   Αν και δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση για γρηγορότερες εκδόσεις του νέου Impreza πέραν των δύο που προαναφέρθηκαν, φήμες θέλουν την Subaru να εξελίσσει ήδη μία WRX και μία κορυφαία WRX STI έκδοση.

Πηγή: motor1.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου