Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

To νέο πρωτότυπο Concept X7 iPerformance της BMW αποκαλύφθηκε (+video)



   Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες παρουσίασε η BMW, από το νέο της πρωτότυπο μοντέλο πάνω στο οποίο θα βασιστεί το Χ7, το οποίο και θα αποτελέσει το μεγαλύτερο από τα SUV μοντέλα που διαθέτει σήμερα η βαυαρική εταιρεία. Εξωτερικά, στο θηριώδες Concept X7 iPerformance κυριαρχούν οι γυάλινες επιφάνειες και οι επενδύσεις χρωμίου σχεδόν σε όλα τα στοιχεία του αμαξώματος. Το μπροστινό παρμπρίζ ενώνεται με την γυάλινη οροφή η οποία εκτείνεται σχεδόν μέχρι την πίσω αεροτομή, χαρίζοντας στους επιβάτες πανοραμική οπτική, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο φως του περιβάλλοντος να εισέλθει στην καμπίνα. Στο μπροστινό τμήμα κυριαρχεί η χαρακτηριστική διπλή μάσκα της BMW, η οποία διαθέτει πολύ μεγαλύτερο μέγεθος σε σχέση με τα σημερινά μοντέλα της εταιρείας, ενώ δύο ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα βρίσκονται τοποθετημένες στα άκρα του προφυλακτήρα. Τα μπροστινά φωτιστικά σώματα διαθέτουν μακρόστενο σχεδιασμό και τεχνολογία LED. Ίδιας τεχνολογίας είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα που εκτείνονται από άκρη σε άκρη του αμαξώματος. Επίσης, ο πίσω προφυλακτήρας διαθέτει δύο πλευρικές εξόδους αέρα σε σχήμα L με χρωμιωμένα άκρα.
   Στο εσωτερικό του Concept X7 iPerformance υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν έως και έξι επιβάτες, με την πολυτέλεια και την τεχνολογία αιχμής να κυριαρχούν σε υπερθετικό βαθμό. Ο οδηγός έχει μπροστά του μία μεγάλη οθόνη, όπου εμφανίζονται τα όργανα και οι υπόλοιπες χρήσιμες για αυτόν πληροφορίες, ενώ στο ίδιο ύψος και στο κέντρο του μπροστινού ταμπλό, υπάρχει μία άλλη επίσης μεγάλη και πλατιά οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας. Δύο ακόμα οθόνες βρίσκονται κάθε μία πίσω από τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού, για την προσωπική ψυχαγωγία των επιβατών της δεύτερης σειράς καθισμάτων, μέσα από τις οποίες μπορεί να ρυθμιστεί και η μουσική που θα ακούγεται στην καμπίνα.

   Το Χ7 παραγωγής αναμένεται να λανσαριστεί το 2018, ενώ η κατασκευή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg στη Β. Καρολίνα των ΗΠΑ. Φήμες θέλουν εκτός από την έκδοση με τις τρεις σειρές καθισμάτων, να ακολουθεί μία ακόμη πιο πολυτελής έκδοση με δύο σειρές καθισμάτων, στην οποία θα έχει προβλεφθεί μεγάλη ευρυχωρία για τους πίσω επιβάτες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου