Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Η Aventador S Roadster των 730 ίππων αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα ανοικτά μοντέλα της Lamborghini (+video)



   Για αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν την… μελωδία του υπό γωνία 60ο V12 κινητήρα της Aventador S, αλλά και το γύρω περιβάλλον, η Lamborghini παρουσίασε την ανοικτή έκδοση του μοντέλου στη φετινή Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης. Η Aventador S Roadster διαθέτει τον ίδιο 6,5 λίτρων κινητήρα των 730 ίππων της κλειστής έκδοσης, ο οποίος συνοδεύεται από ένα επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο τεχνολογίας Independent Shifting Rod (ISR). Το συγκεκριμένο κιβώτιο καταφέρνει να εκτελεί τις αλλαγές των σχέσεων ακόμα και μέσα σε 120 χιλιοστά του δευτερολέπτου, όταν τα σημερινά μονοθέσια της Formula 1 αλλάζουν σχέσεις σε χρόνο 40 χιλιοστών του δευτερολέπτου. Η Lamborghini Aventador S Roadster διαθέτει τελική ταχύτητα 350 χ.α.ώ. και επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100 χ.α.ώ. σε 3 δευτ.
   Η ανοικτή Aventador S εξοπλίζεται επίσης με σύστημα τετραδιεύθυνσης, με ενεργητική ανάρτηση και τρεις επιλογές ρυθμίσεων οδήγησης Strada, Sport και Corsa. Οι δύο πρώτες έχουν ρυθμιστεί για οδήγηση, τόσο στο δρόμο, όσο και σε πίστα, ενώ η λειτουργία Corsa είναι ρυθμισμένη μόνο για οδήγηση σε πίστα.

   Η νέα Aventador S Roadster θα ξεκινήσει να πωλείται από τον Φεβρουάριο του 2018, με την τιμή της στην ευρωπαϊκή αγορά να ξεκινά από τα 313.666 ευρώ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου