Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

H Mini οραματίζεται την δική της εκδοχή στην ηλεκτροκίνηση σε ένα νέο της πρωτότυπο μοντέλο



   Στη φετινή Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης, η Mini θα παρουσιάσει ένα νέο της πλήρως ηλεκτρικό πρωτότυπο μοντέλο, ιδανικό για αστικές μετακινήσεις, όπου οι συνθήκες συχνού μποτιλιαρίσματος ευνοούν την ηλεκτροκίνηση. Το Mini Electric Concept βασίζεται στο τρίθυρο Cooper διαθέτοντας ασημί χρώμα αμαξώματος, ενώ συγκεκριμένα τμήματά του είναι βαμμένα κίτρινα. Η κλειστή μάσκα εμπρός και οι “τύπου” εισαγωγές αέρα κάτω από αυτή βοηθούν στην καλύτερη αεροδυναμική συμπεριφορά του μοντέλου, αυξάνοντας την αυτονομία του.
   Τον δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου τονίζουν τα πλαϊνά πάνελ του αμαξώματος τα οποία, σύμφωνα με την Mini, έχουν κατασκευαστεί από fiberglass, κυρίως για διατήρηση του βάρους χαμηλά επίπεδα. Επίσης, το βλέμμα μαγνητίζουν εξωτερικά οι 19 ιντσών ζάντες του Mini Electric Concept, οι οποίες διαθέτουν σχεδιαστικά μέρη κατασκευασμένα με την χρήση τρισδιάστατου εκτυπωτή, ενώ ο σχεδιασμός τους έρχεται να “συμπληρώσει” αισθητικά τα πάνελ στα πλαϊνά του αμαξώματος και αυτόν της μπροστινής μάσκας.
   Στο πίσω μέρος του Mini Electric Concept, η εσωτερική διάταξη των φωτιστικών σωμάτων θυμίζει την σημαία της Μ. Βρετανίας, ενώ ο αεροδιαχύτης στο κατώτερο τμήμα είναι κατασκευασμένος και αυτός από fiberglass. Η έλλειψη απολήξεων εξατμίσεων, κάνουν πρόδηλη την έλλειψη κινητήρα εσωτερικής καύσης στην συγκεκριμένη πρωτότυπη έκδοση του Mini Cooper.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου