Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Το Proceed Concept αποκαλύπτει τα σχέδια της Kia για την επόμενη γενιά του μικρομεσαίου της μοντέλου



   Στη φετινή Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης, η Kia παρουσίασε το νέο της εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο Proceed Concept. Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, πάνω στο συγκεκριμένο μοντέλο θα βασιστεί το νέο Proceed παραγωγής που αναμένεται το 2018 ή το 2019. Πέραν της μικρής αλλαγής στο όνομά του, από Pro_Cee’d σε Proceed, το γεγονός ότι το Proceed Concept παρουσιάζεται με στέισον αμάξωμα υποδηλώνει και την απόρριψη της τρίθυρης έκδοσης στην επερχόμενη γενιά του μοντέλου. Σύμφωνα με την Kia, το επόμενο Proceed δεν θα είναι τρίθυρο, λόγω της μειωμένης ζήτησης που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια για τέτοιες εκδόσεις.
   Το Proceed Concept, εμφανιζόμενο στην GT έκδοση, διαθέτει ζάντες 20 ιντσών με ένα μόνο κεντρικό μπουλόνι. Οι σχεδιαστικές γραμμές του αμαξώματος, με την οροφή να χαμηλώνει στο πίσω μέρος της και την απουσία μεσαίας κολώνας, αποδίδουν ένα δυναμικό χαρακτήρα στο μοντέλο. Σε αυτό συντελεί και το κόκκινο Lava Red χρώμα του αμαξώματος. Παρόλο που το Proceed Concept φαίνεται “φρέσκο” σχεδιαστικά, η μάσκα του είναι ίδια με αυτή των τελευταίων μοντέλων της Kia, ενώ το καπό θυμίζει το αντίστοιχο του Stinger.
   Στο εσωτερικό, η κόκκινη απόχρωση του αμαξώματος επικρατεί στο ταμπλό και στα πάνελ των θυρών, ενώ τα καθίσματα είναι επενδυμένα με ένα νέο ύφασμα από ελαστίνη σε μαύρη απόχρωση. Χαρακτηριστικός είναι ο μικρός αριθμός κουμπιών, μιας και οι περισσότερες ρυθμίσεις γίνονται από οθόνες αφής.

   Ως προς τον κινητήρα που φέρει το Proceed Concept, η Kia δεν προχώρησε σε κάποια σχετική αποκάλυψη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου