Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

To Anibal Icon είναι ένα hypercar από τον Καναδά με κινητήρα από 911 Turbo S (+video)


   H εταιρεία Anibal Automotive που εδρεύει στο Montreal του Καναδά, ειδικεύεται στην βελτίωση των μοντέλων της Porsche. Θέλοντας προφανώς να εισάγει την τεχνογνωσία της σε ένα δικό της ξεχωριστό μοντέλο, δημιούργησε το Icon. Πρόκειται για ένα hypercar που εξοπλίζεται με έναν επίπεδο εξακύλινδρο bi-turbo κινητήρα 3,8 λίτρων, δανεισμένο από την τελευταία γενιά της Porsche 911 Turbo S. Η απόδοση του συγκεκριμένου κινητήρα έχει βελτιωθεί σε σχέση με την εργοστασιακή 911 Turbo S, όπου στο Icon καταφέρνει να φτάνει τους 920 ίππους. Με βάρος στα 1.542 κιλά, το Anibal Icon καταφέρνει να επιταχύνει από στάση στα πρώτα 96 χ.α.ώ. σε μόλις 2,4 δευτ. Η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς
   Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του αμαξώματος του Icon χαρακτηρίζεται από τις μεγάλες και πολυάριθμες εισαγωγές αέρα, τόσο στο μπροστινό τμήμα του, όσο και στα πλαϊνά. Επίσης, η πίσω αεροτομή διαθέτει αυτόματο σύστημα ρύθμισης της κλίσης της, προκειμένου να αποδίδει την απαραίτητη κάθετη δύναμη ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης. Οι θύρες του hypecar της Anibal θα είναι τύπου gullwing με το άνοιγμά τους να πραγματοποιείται προς τα πάνω.

   Η καναδέζικη εταιρεία προτίθεται να κατασκευάζει 50 αντίτυπα του Icon, καθώς και 5 επιπρόσθετα που θα ανήκουν στην έκδοση Drastic, με περισσότερο “ ακραία” εμφάνιση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου