Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Πρόβλημα φαίνεται να αντιμετωπίζει ο turbo 1,5 λίτρων βενζινοκινητήρας της Honda


   Πυκνώνουν οι καταγγελίες ιδιοκτητών μοντέλων της Honda στις ΗΠΑ που τα αυτοκίνητά τους εξοπλίζονται με τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρων. Οι καταγγελίες αυτές έχουν να κάνουν με πρόβλημα στην λειτουργία του τελευταίου που οδηγεί
σε απενεργοποίησή του. Μόνο στον οργανισμό προστασίας καταναλωτή Consumer Reports έχουν φτάσει εννιά περιστατικά ιδιοκτητών, κυρίως CR-V μοντέλων, που βίωσαν ξαφνικό σβήσιμο του κινητήρα του αυτοκινήτου τους, το οποίο τελικά ακινητοποιήθηκε χωρίς να μπορεί να τεθεί ξανά σε λειτουργία. Σύμφωνα με το Consumer Reports, το πρόβλημα που φαίνεται να αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος κινητήρας εντοπίζεται στην μίξη βενζίνης στο λιπαντικό, ενώ καμιά δωδεκαριά παρόμοιες καταγγελίες έχουν κατατεθεί και στον οργανισμό οδικής ασφάλειας των ΗΠΑ National Highway Traffic Safety Administration.


   Tο Consumer Reports συνδέει όλα τα περιστατικά που έχουν καταγγελθεί στις ΗΠΑ με μία σχετική ανάκληση 380.000 Civic και CR-V που η Honda είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο στην Κίνα.





Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου