Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

To νέο μικρομεσαίο της Skoda θα ονομάζεται Scala

2018 Skoda Vision RS Concept

   To μοντέλο που θα αντικασταστήσει το Rapid Spaceback θα έχει εντελώς νέο όνομα, το οποίο η Skoda πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα είναι το Scala. H τσέχικη εταιρεία επέλεξε το όνομα αυτό που προέρχεται από την αρχαία ελληνική γλώσσα και εννοεί φυσικά την σκάλα, θέλοντας να τονίσει
ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα αποτελέσει το επόμενο βήμα μπροστά για την ίδια στην μικρομεσαία κατηγορία. Το Scala θα βασιστεί στο πρωτότυπο Vision RS Concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες στην φετινή Διεθνή Έκθεση του Παρισιού, και θα διαθέτει την πλατφόρμα MQB A0 του ομίλου της Volkswagen. Μάλιστα, το Scala θα είναι το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της τσέχικης εταιρείας που θα φέρει στο κέντρο της πίσω πόρτας ολογράφως το όνομα αυτής, αντί του γνωστού μέχρι σήμερα λογότυπό της.


   Το νέο αυτό μικρομεσαίο της Skoda αναμένεται να διαθέτει διαστάσεις και χώρους από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία του, ενώ σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, το Scala θα εξοπλίζεται με τεχνολογίες που είναι σήμερα διαθέσιμες μόνο σε μεγαλύτερα μοντέλα.






Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου