Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Σκαραβαίος του 1964 με 37 χλμ. στο κοντέρ του πωλείται προς 1 εκατ. δολάρια!


   Ένα Volkswagen Beetle μοντέλο του 1964 ανέβηκε πρόσφατα προς πώληση στην ιστοσελίδα Hemmings. Το ιδιαίτερα αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι ότι το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει κανείς για να το αποκτήσει ανέρχεται στο 1 εκατ. δολάρια, όταν με τα ίδια χρήματα
πωλούνται περιορισμένης παραγωγής supercar μοντέλα, ακόμη και κάποια hypercar. Οι λόγοι που κάνουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τόσο πολύτιμο, είναι καταρχάς η πολύ καλή κατάσταση του εξωτερικού και του εσωτερικού του που έχουν παραμείνει αναλλοίωτα όπως ακριβώς αυτό βγήκε από το εργοστάσιο. Ίσως πιο σημαντικό στοιχείο του είναι το γεγονός ότι από το 1964 μέχρι και σήμερα αυτό δεν οδηγήθηκε καθόλου, με το κοντέρ να έχει γράψει μόλις 37 χλμ.


   Το συγκεκριμένο μαύρο Beetle ηλικίας 54 χρονών αγοράστηκε το 1964 από τον  κ. Rudy Zvarich ως αυτοκίνητο “υποστήριξης” ενός άλλου σκαραβαίου που είχε αγοράσει ο ίδιος το 1957 και το οποίο χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του. Όμως τελικά το πρώτο δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ, κάτι που δικαιολογεί και την ένδειξη του οδομέτρου του. Άρα ουσιαστικά πρόκειται για έναν “καινούργιο” Volkswagen Beetle του 1964.






Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου