Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

H Ferrari εμφανίζεται θετική σε μία πιθανή μελλοντική είσοδο του γιού του M. Schumacher στην ομάδα της στη F1


    Ο αρχηγός της Scuderia Ferrari F1 κ. Maurizio Arrivabene φαίνεται να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την αγωνιστική πορεία του γιού του Michael Schumacher δηλώνοντας σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Σιγκαπούρη ότι είναι αρκετά εντυπωσιασμένος με τις επιτυχίες που
ο Mick Schumacher σημειώνει φέτος στο Πρωτάθλημα F3. Σε ερώτηση που του έγινε αν θεωρεί πιθανή μια μελλοντική ενσωμάτωσή του στην ομάδα της Ferrari στη F1, ο κ. Arrivabene απάντησε ότι η ιταλική εταιρεία δεν θα μπορούσε να πει εύκολα όχι σε ένα όνομα σαν και αυτό. Πρόσθεσε, όμως, ότι θα πρέπει να αφήσουν τον Mick, όπως και όλους του νέους επαγγελματίες οδηγούς αγώνων, ήσυχο να ευχαριστηθεί την πορεία του στους αγώνες και παράλληλα να είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει.

   Μετά από την πρόσφατη επικράτησή του και στους τρεις αγώνες στο Nurburgring στα πλαίσια του φετινού Πρωταθλήματος της F3, αλλά και την πρώτη θέση που σημείωσε στους δύο από τους τρεις αγώνες στο Spielberg, ο Mick Schumacher εμφανίζεται πρώτος στην βαθμολογία οδηγών της F3, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για τον φετινό τίτλο.


Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου