Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Σε ρήξη οι σχέσεις του Skoda Club Greece με την Kosmocar


   Τεταμένες φαίνεται να είναι την παρούσα περίοδο οι σχέσεις του Skoda Club Greece με την Kosmocar A.E., την εταιρεία που αποτελεί και τον αντιπρόσωπο της τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας στην χώρα μας. Σε πρόσφατη ανακοίνωση του Skoda Club
Greece, αναφέρεται συγκεκριμένα ότι τα μέλη της εν λόγω λέσχης δεν θα επισκεφτούν το περίπτερο της Skoda στην φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση 2018” που θα διεξαχθεί στις 10-18 Νοεμβρίου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Αν και οι διαχειριστές του skodaclub.com.gr δεν προβαίνουν σε λεπτομέρειες σχετικά με την συγκεκριμένη τους απόφαση, παρόλα αυτά αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωσή τους ότι οι λόγοι που τους οδήγησαν στην συγκεκριμένη τους απόφαση είναι πολλοί, και ότι “το Skoda Club Greece έχει διαχειριστές και πολύ έμπειρους, δεν ψάχνει για διαχειριστές και δεν δέχεται παρεμβάσεις (!)”. Επίσης, εκτός από την αποχή από το περίπτερο της εταιρείας στην προσεχή έκθεση, αποφασίστηκε και η ανάκληση όλων των εκπτωτικών καρτών των εγγεγραμμένων μελών, οι οποίες ίσχυαν για το επίσημο δίκτυο της Skoda στην Ελλάδα.

   Παρόλα αυτά, το Skoda Club Greece προσκαλεί τον Γενικό Διευθυντή της Kosmocar A.E. και τον Γενικό Διευθυντή της Skoda στην Ελλάδα στην επόμενη συνάντηση των μελών την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο φράγμα του Μαραθώνα, προκειμένου να συζητήσουν τα όποια προβλήματα ή τυχόν παρεξηγήσεις έχουν δημιουργηθεί μεταξύ τους.




Πηγή: Skoda Club Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου