Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Καταγγελία για σαμποτάζ με λάδια στην πίστα του Nurburgring (+video)


   H πίστα του Nurburgring είναι μία από τις πιο διάσημες στον κόσμο, όπου πολλές εταιρείες δοκιμάζουν τα νέα τους μοντέλα υψηλών επιδόσεων, ενώ αποτελεί "ιδιαίτερη καταξίωση" για ένα τέτοιο μοντέλο να μπορέσει να γράψει μέσα σε αυτήν τον ταχύτερο χρόνο της κατηγορίας του.
Η συγκεκριμένη πίστα είναι όμως ταυτόχρονα και μία από τις πιο επικίνδυνες στον κόσμο, αφού πολλοί έχουν χάσει την ζωή τους σε αυτήν, ενώ συχνά είναι και τα ατυχήματα, κυρίως από επισκέπτες οδηγούς με τα αυτοκίνητά τους. Ένα από τα πιο πρόσφατα είναι αυτό που καταγράφηκε σε βίντεο που ανέβασε στο YouTube ο χρήστης berko ization, και προφανώς οδηγός και ιδιοκτήτης της εμφανιζόμενης σε αυτό BMW M6 δεύτερης γενιάς. Ο συγκεκριμένος οδηγός κάνει λόγο για λάδια που υπήρχαν στο σημείο όπου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις μπάρες και να προκαλέσει φθορές στην αριστερή πλευρά αυτού, ενώ αναφέρεται και σε άλλα παρόμοια περιστατικά που έχουν συμβεί τελευταία.
   Η αλήθεια είναι ότι, αν παρακολουθήσει κανείς προσεκτικά το βίντεο φαίνεται ότι το ατύχημα προκαλείται μετά από ιδιαίτερα έντονη υπερστροφή στο κέντρο μιας ανοικτής καμπής, κάτι που δεν δικαιολογείται, ούτε από την τυχόν υγρασία που μπορεί να είχε η πίστα στο συγκεκριμένο σημείο την συγκεκριμένη στιγμή.




Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου