Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Η νέα McLaren Speedtail αποτελεί το πρώτο "Hyper-GT" μοντέλο με τρεις θέσεις (+videos)


   To πιο πολυτελές και το πιο αεροδυναμικό μοντέλο της παρουσίασε η McLaren, με τελική ταχύτητα 402,3 χ.α.ώ. και επιτάχυνση από στάση στα 300 χ.α.ώ. σε μόλις 12,8 δευτ. Πρόκειται για την Speedtail των 1.050 ίππων που, όπως φαίνεται και από τον σχεδιασμό του μήκους 5.137

χιλιοστ. αμαξώματός της, διαθέτει έναν ιδιαίτερα χαμηλό συντελεστή αεροδυναμικής. Όλο το αμάξωμα της Speedtail έχει κατασκευαστεί από ανθρακονήματα, ενώ στο σασί της έχει χρησιμοποιηθεί ένας πρωτοποριακός τύπος ανθρακονήματος που η βρετανική εταιρεία ονομάζει Titanium Deposition Carbon Fibre. Αυτός διαθέτει μία εξαιρετικά λεπτή επιφάνεια τιτανίου που έχει προστεθεί στις ίνες άνθρακα, ενώ τα νέα συστήματα πλέξης των τελευταίων δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη να δημιουργήσει τα δικά του σχέδια ή και λέξεις πάνω στην τελική επιφάνεια του υλικού των ανθρακονημάτων.



   Στο εσωτερικό της Speedtail υπάρχουν τρεις θέσεις, μία του οδηγού στο κέντρο και δύο για ισάριθμους επιβάτες εκατέρωθέν του, όπως ακριβώς και στην θρυλική McLaren F1, κάτι που κάνουν μερικούς να την χαρακτηρίζουν ως το πρώτο Hyper-GT μοντέλο. Η McLaren αναμένεται να κατασκευάσει 106 Speetail, με τιμή απόκτησης κάθε μία εξ αυτών στα περίπου 1,96 εκατ. ευρώ. Οι πρώτες παραδόσεις του μοντέλου αναμένονται να ξεκινήσουν το 2020.











Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου