Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Νέο αυτόματο σύστημα παραλαβής και παράδοσης αυτοκινήτων εξελίσσεται για το πάρκινγκ του Mercedes Museum





   Ένα νέο αυτόματο σύστημα σχεδιάζεται να λειτουργήσει στο πολυώροφο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του μουσείου της Mercedes-Benz στην Στουτγάρδη. Το σύστημα αυτό εξελίσσεται σε συνεργασία με την Bosch και θα αναλαμβάνει αυτόματα να παραδίδει αυτοκίνητα της Mercedes-Benz σε επισκέπτες του μουσείου, προκειμένου αυτοί να τα χρησιμοποιήσουν για μία βόλτα μέσα στις εγκαταστάσεις του Mercedes-Benz Museum.
   Οι ενδιαφερόμενοι, εγκαθιστώντας μία εφαρμογή στο smartphone τους, θα μπορούν να κάνουν κράτηση για ένα από τα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz που βρίσκονται για τον συγκεκριμένο σκοπό σταθμευμένα στο πάρκινγκ του μουσείου. Στην συνέχεια το αυτόματο σύστημα θα αναλαμβάνει να οδηγήσει το αυτοκίνητο σε προκαθορισμένο χώρο παραλαβής, από όπου ο επισκέπτης θα ξεκινήσει την βόλτα του οδηγώντας αυτό στους γύρω χώρους του μουσείου. Κατά την επιστροφή, ο επισκέπτης θα αφήνει το αυτοκίνητο σε επίσης προκαθορισμένη θέση, από όπου αυτό θα οδηγείται αυτόματα σε μία από τις κενές θέσεις στάθμευσης του πάρκινγκ.
   Το συγκεκριμένο σύστημα είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί χρησιμοποιώντας τα εξελιγμένα συστήματα αυτόνομης οδήγησης με τα οποία εξοπλίζονται τα νέα μοντέλα της Mercedes-Benz, καθώς και την ειδική εγκατάσταση της Bosch μέσα στο πάρκινγκ του μουσείου, η οποία αποτελείται από ειδικούς αισθητήρες που επικοινωνούν με τα αυτοκίνητα. Η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει το 2018, αφού γίνουν εκτεταμένες δοκιμές και λάβει τελική πιστοποίηση και έγκριση λειτουργίας από την TÜV Rheinland.

Πηγή: carscoops.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου