Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Μόλις 300 Toyota Yaris GRMN των 210 ίππων θα διατεθούν στην ηπειρωτική Ευρωπαϊκή αγορά



   Η Toyota ανακοίνωσε ότι το ισχυρότερο Yaris που έχει κατασκευαστεί ποτέ θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, καθιστώντας το συλλεκτικό. Συγκεκριμένα, μόλις 400 Yaris GRMN θα διατεθούν στην Ευρωπαϊκή αγορά, από τα οποία τα 100 προορίζονται για την αγορά της Μ. Βρετανίας. Η ονομασία της συγκεκριμένης κορυφαίας σε επιδόσεις έκδοσης του Yaris προέρχεται από τα αρχικά του “Gazoo Racing Masters of Nurburgring” κάνοντας σαφές το όνομα της πίστας όπου δοκιμάστηκε και στήθηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αλλά και την αγωνιστική ομάδα της Toyota στο πρωτάθλημα WRC η οποία επιμελήθηκε την εξέλιξη της συγκεκριμένης έκδοσης
   Το Yaris GRMN εξοπλίζεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,8 λίτρων που αποδίδει 211 ίππους, ενώ έχουν γίνει επεμβάσεις τύπου-WRC στο αμάξωμά του, που περιλαμβάνουν επιπλέον ενισχύσεις του πλαισίου, μία επιπλέον αντιστρεπτική μπάρα μεταξύ των εμπρός και των πίσω βάσεων της ανάρτησης, καθώς και πολυάκτινες ζάντες 17 ιντσών της BBS με ελαστικά υψηλών επιδόσεων.
   Η παραγωγή του Yaris GRMN θα ξεκινήσει αργότερα μέσα στο 2017, με την τιμή του να ξεκινά από τα 29.298 ευρώ στην Μ. Βρετανία με βάση τις σημερινές ισοτιμίες συναλλάγματος.


Πηγή: motor1.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου