Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ένας γάμος με θέμα το... Golf GTI



   Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικός ο… “Das Wedding” γάμος των Agnes και Aj Miragliotta, συνιδιοκτήτες της Waxwing Media στο Dallas των ΗΠΑ. Το ζευγάρι πρωτογνωρίστηκε το 2015, όταν η Agnes συνάντησε τον Aj προκειμένου να του πουλήσει δύο πίσω φώτα από Golf GTI. Τόσο η Agnes, όσο και ο Aj είναι ενθουσιώδεις θαυμαστές των GTI, με την πρώτη να έχει στην κατοχή της ένα Golf GTI Mk6 και ο δεύτερος ένα Golf GTI Mk5. Την πρώτη τους συνάντηση διαδέχθηκε μεταξύ τους επικοινωνία μέσω της σελίδας των GTI θαυμαστών στο Facebook, ενώ ένα από τα πρώτα τους ραντεβού ήταν για να βγάλουν φωτογραφία τα αυτοκίνητά τους σε ένα πάρκο. Το κοινό ενδιαφέρον τους για το συγκεκριμένο μοντέλο τους οδήγησε πρόσφατα εις γάμον κοινωνίαν.
   O σχεδιασμός του γάμου είχε πολλές αναφορές στο αγαπημένο μοντέλο του γαμπρού και της νύφης. Το χαρακτηριστικό καρό ύφασμα που χρησιμοποιείται στις επενδύσεις των καθισμάτων στα VW Golf GTI χρησιμοποιήθηκε για τη συγκεκριμένη περίσταση στη ζώνη του νυφικού, στο γιλέκο του γαμπρού, καθώς και στη γαμήλια τούρτα. Επίσης, οι βέρες είχαν στοιχεία από τα αυτοκίνητα των νεόνυμφων. Για παράδειγμα, η βέρα του Aj διέθετε το μαύρο Black Magic Pearl του πρώτου του Golf GTI Mk5, ενώ αντίστοιχα το ασημί χρώμα της βέρας της Agnes θύμιζε την Reflex Silver απόχρωση του αμαξώματος του δικού της Golf GTI Mk6. Και οι δύο βέρες είχαν μία λεπτή κόκκινη γραμμή. Σε ανάλογο ύφος ήταν και το welcome της δεξίωσης, το οποίο διέθετε δύο υπό κλίμακα Die Cast μοντέλα του Golf GTI.
   H Agnes δήλωσε ότι παρόλο που το GTI της έχει γράψει ήδη 170.000 χλμ., αυτό θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της νέας της οικογένειας, ανεξάρτητα από το πόσο αυτή θα μεγαλώσει.

   Να ζήσουν οι… GTI νεόνυμφοι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου