Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

To ηλεκτρικό iNext της BMW θα κατασκευάζεται σε γερμανικό εργοστάσιο





   To iNext θα αποτελέσει την ναυαρχίδα των ηλεκτρικών μοντέλων της BMW, η κατασκευή του οποίου θα ξεκινήσει το 2021 στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Dingolfing της νότιας Γερμανίας. Το iNext θα διαθέτει σύστημα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 3, κάτι που σημαίνει ότι ο οδηγός του θα μπορεί να παραχωρεί τον έλεγχο του αυτοκινήτου στο σύστημα αυτό, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Να σημειωθεί ότι τα δύο άλλα μοντέλα της οικογένειας i της BMW, το πλήρως ηλεκτρικό i3 και  το plug-in υβριδικό i8, κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της πόλης Leipzig στην ανατολική Γερμανία.
   Στο εργοστάσιο του Dingolfing κατασκευάζονται οι plug-in υβριδικές εκδόσεις των μοντέλων των σειρών Series 5 και Series 7, παράλληλα με συμβατικές εκδόσεις αυτών. Το iNext θα αποτελέσει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο που θα κατασκευαστεί στο συγκεκριμένο εργοστάσιο.
   Το iNext θα αποτελέσει το πρώτο μοντέλο του ομίλου BMW που θα εξοπλίζεται με σύστημα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 3, το οποίο θα μπορεί να αναβαθμιστεί σε Επίπεδο 4 με αναβάθμιση του λογισμικού του συστήματος.

Πηγή: europe.autonews.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου