Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Δεν θα υπάρξει έκδοση Cupra το νέο Seat Ibiza





   H Seat ανακοίνωσε μερικές περαιτέρω πληροφορίες για την νέα γενιά του Ibiza, που πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές του 2017, και πλέον φτάνει στις ευρωπαϊκές αγορές. Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή του τμήματος Επικοινωνίας Προϊόντων της Seat κ. Antonio Valdivieso, το νέο Ibiza θα διαθέτει μόνο ένα αμάξωμα, αυτό των πέντε θυρών. Δηλαδή δεν θα παρουσιαστεί αργότερα κάποια τρίπορτη ή κάποια station wagon έκδοση. Επίσης, η ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου θα είναι η FR με τον 1,5 λίτρων TSI απόδοσης 150 ίππων, ενώ δεν πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον έκδοση Cupra.
   Σύμφωνα με τον κ. Valdivieso, η Seat αναγνωρίζει ότι υπάρχει ζήτηση για μια πιο δυνατή έκδοση του Ibiza, αλλά αυτή η τάση φαίνεται συνεχώς να εξασθενεί, ενώ οι εκδόσεις Cupra θα αφορούν πλέον τα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρείας.
   Αντ’ αυτού, το νέο Ibiza θα αποκτήσει μια πιο οικολογική έκδοση CNG, ο κινητήρας της οποίας θα μπορεί να καταναλώσει φυσικό αέριο και η οποία θα λανσαριστεί προς το τέλος του φετινού καλοκαιριού. Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο σε χώρες που το συγκεκριμένο καύσιμο είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο, όπως η Ιταλία, η Ολλανδία, η Γερμανία, κ.τ.λ. Επίσης, από τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2018, το νέο Ibiza θα μπορεί να εξοπλιστεί και με το πλήρως ψηφιακό ταμπλό οργάνων του VW Group, το οποίο θα εξοπλίζει τα Ateca και Leon από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Πηγή: motor1.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου