Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Το νέο SUV της Lamborghini θα αποδίδει 650 ίππους (+video)




   Σύμφωνα με δήλωση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Lamborghini κ. Stefano Domenicali, η Urus, το νέο SUV μοντέλο της εταιρείας, θα διαθέτει έναν V8 κινητήρα με δύο υπερτροφοδότες, του οποίου η ιπποδύναμη θα φτάνει τα 650 άλογα. Η παραγωγή της Lamborghini Urus θα ξεκινήσει το 2019, ενώ ένα χρόνο μετά θα είναι διαθέσιμη και μία υβριδική έκδοση του μοντέλου με τον ίδιο V8 κινητήρα. Τον πρώτο χρόνο παραγωγής του μοντέλου αναμένονται να κατασκευαστούν 1.000 μονάδες, ενώ τον δεύτερο χρόνο η παραγωγή θα ανέβει στις 3.500 μονάδες. Να σημειωθεί ότι το 2016 η Lamborghini κατασκεύασε 3.500 διθέσια σπορ αυτοκίνητα.
   Το νέο μεγάλο SUV της Lamborghini θα παρουσιαστεί στο τέλος του 2017 σε ειδική εκδήλωση στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Μπολόνια της Ιταλίας. Η Urus θα κατασκευάζεται παράλληλα με τις Huracan και Aventador. Για την Urus, η Lamborghini θα κατασκευάσει στο εργοστάσιό της μία μονάδα βαφής αμαξωμάτων, την πρώτη στην 54-χρονη λειτουργία της, μιας και μέχρι σήμερα όλα τα αυτοκίνητά της βάφονταν σε εξωτερικούς συνεργάτες.
   Οι πωλήσεις της νέας Lamborghini Urus θα ξεκινήσουν στην ευρωπαϊκή αγορά το δεύτερο τρίμηνο του 2018, όπου η τιμή του μοντέλου αναμένεται να ξεκινά λίγο πιο κάτω από τα 200.000 ευρώ.

Πηγή: europe.autonews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου