Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

To Avantgarde είναι η Mercedes των παιδικών καροτσιών


   Για εσάς που ήδη διαθέτετε κάποιο μοντέλο της Mercedes-Benz και θέλετε το παιδί σας να μετακινείται με κάποιο εφάμιλλο προϊόν της γερμανικής εταιρείας ή για εσάς που η απόκτηση μιας Mercedes έμεινε όνειρο απατηλό και θέλετε τουλάχιστον το παιδί σας να... αποκτήσει μία, ήρθε
το παιδικό καρότσι Avantgarde. Πρόκειται για ένα νέο παιδικό καρότσι που φέρει το “πολυπόθητο” για πολλούς αστέρι της γερμανικής εταιρείας, μιας και σχεδιάστηκε από την ίδια την Mercedes-Benz, σε συνεργασία με την Hartan και μια ακόμη εταιρεία που επίσης ειδικεύεται στην κατασκευή παιδικών καροτσιών. Φυσικά, το Avantgarde πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές στην κατηγορία του ως προς τα υλικά από τα οποία κατασκευάζεται και την ποιότητα κατασκευής του, ενώ έχει εγκριθεί και από τον γερμανικό οργανισμό πιστοποίησης TUV.


   To Avantgarde ζυγίζει μόλις 8,9 κιλά, ενώ ο σχεδιασμός των τεσσάρων τροχών του είναι ακριβώς ίδιος με τις δίχρωμες μαύρης και ασημί απόχρωσης πεντάκτινες ζάντες της Mercedes AMG με τις οποίες εξοπλίζεται η C-Class.




Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου