Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Χωρίς plug-in υβριδικό μοντέλο στη γκάμα της έμεινε η Audi λόγω του WLTP


      Το νέο πρότυπο μετρήσεων εκπομπών WLTP που υποχρεούνται να χρησιμοποιούν οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες από τον περασμένο Σεπτέμβριο για όλα τα μοντέλα που διαθέτουν στην σημερινή γκάμα τους, συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα σε αυτές, με πιο πρόσφατο
παράδειγμα την Audi. Η τελευταία αναγκάστηκε να σταματήσει τις πωλήσεις του υβριδικού A3 Sportback e-tron, καθώς, όπως η ίδια ανακοίνωσε, δεν αποτελεί συμφέρουσα επιλογή η διενέργεια των απαραιτήτων μετατροπών στο συγκεκριμένο της μοντέλο, προκειμένου αυτό να μπορεί να πληροί όλα τα στάνταρ του νέου προτύπου. Τη στιγμή, μάλιστα, που η νέα γενιά του Α3 θα εμφανιστεί μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

   Μετά και την προηγούμενη παύση του Q7 e-tron, η Audi δεν διαθέτει πλέον κανένα plug-in υβριδικής τεχνολογίας μοντέλο στη γκάμα της, ενώ προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει και με το λανσάρισμα του πλήρως ηλεκτρικού SUV της, του E-Tron. Παρόλο που η παραγωγή του τελευταίου ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, δεν έχει δημοσιευθεί μέχρι σήμερα καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουν οι πρώτες παραδόσεις του E-Tron.





Πηγή: Autocar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου