Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Η νέα 2020 BMW M3 αναμένεται να μπορεί να παραγγελθεί και με μηχανικό κιβώτιο


   Μετά την πρόσφατη παρουσίαση της νέας 3 Series (G20) της BMW στην φετινή διεθνή έκθεση του Παρισιού, σειρά έχει ο ερχομός της νέας M3, η οποία ήδη δοκιμάζεται στη γνωστή πίστα του Nurburgring. Αν και οι αρχικές φήμες ήθελαν την νέα Μ3 να εξοπλίζεται αποκλειστικά με
αυτόματο κιβώτιο, φαίνεται ότι τα στελέχη στα κεντρικά της γερμανικής εταιρείας στο Μόναχο σκέφτονται να δώσουν στους μελλοντικούς υποψήφιους πελάτες τους την επιλογή να εξοπλίσουν την Μ3 τους και με μηχανικό κιβώτιο. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή μέσα από την βαυαρική εταιρεία που επικαλείται το BMW Blog, αν και η επιλογή μηχανικού κιβωτίου έχει σχεδόν “κλείσει”, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν η νέα Μ3 θα είναι πισωκίνητη ή τετρακίνητη, ακολουθώντας δηλαδή στην τελευταία περίπτωση τη “συνταγή” που επιλέχθηκε στην τελευταία Μ5.

   Σε κάθε περίπτωση πάντως, η νέα Μ3 (G20) θα διαθέτει έναν twin-turbo τρίλιτρο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα του οποίου η απόδοση (τουλάχιστον στο προαιρετικό πακέτο Competition Package) θα ξεπερνά τους 500 ίππους.




Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου