Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Οι κινέζοι απεχθάνονται έντονα την μυρωδιά του εσωτερικού ενός καινούργιου αυτοκίνητου


   Το εσωτερικό των καινούργιων αυτοκινήτων είναι γνωστό ότι κυριεύεται από μία ιδιαίτερη για κάθε μοντέλο μυρωδιά, η οποία προέρχεται από τα υλικά που υπάρχουν μέσα στην καμπίνα, όπως τα πλαστικά τμήματα, τα μέρη από βινύλιο, οι επενδύσεις από δέρμα, καθώς και τα διάφορα
χημικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την σφράγιση συγκεκριμένων μερών του αμαξώματος. Αν και οι Ευρωπαίοι καταναλωτές, όπως και οι Αμερικανοί, βρίσκουν τη συγκεκριμένη μυρωδιά συνήθως ελκυστική και ως μία από τις απολαύσεις του να οδηγεί κάποιος ένα καινούργιο αυτοκίνητο, δεν συμβαίνει το ίδιο και στην Κίνα. Οι Κινέζοι καταναλωτές απεχθάνονται την ιδιαίτερη αυτή μυρωδιά της καμπίνας των καινούργιων μοντέλων, κάτι που έχει εξελιχθεί σε ένα κυρίαρχο πρόβλημα για τις αυτοκινητοβιομηχανίες στη συγκεκριμένη αγορά.

   Η Ford, προκειμένου να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα στην Κίνα, κατέθεσε αίτηση για την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων στις ΗΠΑ για μία ειδική διαδικασία στην οποία κατέληηε, προκειμένου να εξαφανίζονται όλες οι μυρωδιές από τις καμπίνες των καινούργιων αυτοκινήτων. Σύμφωνα με την διαδικασία αυτή, το αυτοκίνητο θα πρέπει να εκτεθεί στον ήλιο, με ανοικτά παράθυρα, τον κινητήρα σε λειτουργία και το σύστημα κλιματισμού στην υψηλότερη θερμοκρασία με τον ανεμιστήρα στην μεγαλύτερη σκάλα.





Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου