Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Το νέο διαφημιστικό σποτ της VW για το Jetta GLI στις ΗΠΑ επικεντρώνεται στο πρωτοπόρο αντικλεπτικό του "σύστημα" (+video)

   Είναι γνωστό ότι οι αμερικάνοι οδηγοί έχουν πολύ διαφορετικές απαιτήσεις από τα αυτοκίνητά τους, σε σχέση με τους ευρωπαίους. Μία από αυτές, η οποία δεν φαίνεται να αλλάζει και σύντομα, είναι η αγάπη τους για τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Σχεδόν όλα τα
αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ έχουν αυτόματο κιβώτιο, ενώ είναι πολύ μικρή η μερίδα εκείνων που πραγματικά μπορεί να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο με μηχανικό κιβώτιο. Τόσο μικρή, που ακόμα και οι κλεφτες αυτοκινήτων, αν τύχει και βρουν κάποιο αυτοκίνητο που θέλουν να κλέψουν αλλά αυτό έχει μηχανικό κιβώτιο, τότε αποθαρρύνονται και φεύγουν. Σε αυτό ακριβώς το γεγονός βασίζεται και το νέο διαφημιστικό σποτ της Volkswagen για το μοντέλο της Jetta GLI που προορίζεται για την αμερικανική αγορά και το οποίο διαθέτει μηχανικό κιβώτιο. Σε αυτό εμφανίζονται δύο φίλοι, ο ένας εκ των οποίων ο ιδιοκτήτης και οδηγός ενός Volkswagen Jetta GLI, οι οποίοι αφού παρκάρουν το αυτοκίνητο στον προορισμό τους, απομακρίνονται από αυτό χωρίς ο οδηγός να το κλειδώνει. Και ενώ ο φίλος του τον ρωτά αν ξέχασε να το κλειδώσει, ο ίδιος του απαντά αμέσως ότι θα το αφήσει ξεκλείδωτο, υπονοώντας ότι και να επιθυμήσει κάποιος να το κλέψει, σχεδόν σίγουρα δεν θα μπορέσει να το οδηγήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου